Sisselogimine on hetkel keelatud, sest uus kasutajaliides pole veel valmis. Võtame registreerunud kasutajatega ise ühendust.
Täname mõistva suhtumise eest!

Tegu, mis ainult hävitab ja tekitab kannatusi iseendale ja teistele, on terrorism. Sellises teos on eesmärgi saavutamise protsessis kaduma läinud inimväärtused.
Mõned faktorid, mis viivad terrorismile:
* frustratsioon ja meeleheide eesmärgi saavutamise suhtes
* segaduses emotsioonid
* lühinägelikkus ja impulsiivne tegevus
* usk tõestamatusse kontseptsiooni taevast ja teenetest, lapsik Jumala kontseptsioon, kus Jumal soosib ühtesid ja on vihane teiste vastu, õõnestades Jumalikkus kõiketeadvust ja kõikvõimsust.

Terrorism kutsub esile hirmupsühhoose igaühes, suurendab vaesust, kannatusi ja elukaotusi ilma ilmse saavutuseta. Elu toetavate lahenduste asemel valib terrorist vastuseks hävingu. Kui sa kritiseerid ilma lahendust näitamata, tea, et see tuleb terrorismi seemnest.

Kuigi on teatud omadused, mida terroristis võib hinnata, nagu kartmatus, eesmärgile pühendumus, ohverdus, tuleb neilt õppida, mida kunagi ei peaks tegema. See on ideede ja kontseptsioonide väärtustamine enam kui elu, kitsa perspektiivi omamine ja erinevuste mitteaustamine.

Ravimiks terrorismi vastu on:
* elus laiema perspektiivi loomine
* väärtustada elu rohkem kui rassi, religiooni ja rahvust
* inimväärtustealane harimine – sõbralikkus, kaastunne, koostöö ja tunnustamine
* stressi ja pingeleevendusmeetodite õpetamine
* kindlustunde suurendamine ja õilsate eesmärkide saavutamine rahulike ja mittevägivaldsete meetoditega
* hävitavate kalduvuste väljajuurimine vaimsuse tõstmise läbi

(Iganädalane Teadmiste Lehekülg Nr. 324)