Sisselogimine on hetkel keelatud, sest uus kasutajaliides pole veel valmis. Võtame registreerunud kasutajatega ise ühendust.
Täname mõistva suhtumise eest!

Tavaliselt kogunevad maailmas sarnaste kalduvustega inimesed gruppidesse. Intelligentsed grupeeruvad omavahel, rumalad omavahel, õnnelikud omavahel, ambitsioonikad omavahel ja pahurad omavahel oma probleeme pühitsema! (naer) Öeldakse, et linnud lendavad parves.

Pahurad inimesed tulevad kokku, kaeblevad ja tõmbavad üksteise tuju alla. Frustreeritud inimene ei suuda olla kellegi õnnelikuga, sest see teine ei tantsi samas rütmis. Sa tunned end mugavalt ainult siis, kui teine inimene on sinuga samal lainel. Intelligentsed inimesed ei tunne end hästi rumalate seltskonnas. Rumalad tunnevad, et intelligendid ei ole inimlikud. Tark inimene tunneb end hästi nii pahurate kui õnnelike seltsis, nii rumalate kui intelligentsete seltsis. Samamoodi tunnevad kõigi nende kalduvustega inimesed end hästi targa seltsis.

Lihtsalt pööra ringi ja vaata, mis toimub sinu grupis — oled sa tänulik või torisev? Võta endale vastutus tõsta end ümbritsevate inimeste tuju. See on Satsang, mitte lihtsalt laulmine ja lahkumine.

Tark inimene on nagu taevas, kus kõik linnud saavad lennata.

(Iganädalane Teadmiste Lehekülg Nr. 364)